Voel je thuis bij Benify

We zijn er zeker van dat je het naar je zin zult hebben bij ons.

Een cultuur om in te groeien

Bij Benify ontdek je een cultuur die je nergens anders vindt. Je wordt er uitgedaagd om op een nieuwe manier te denken. Om je comfortzone te verlaten. En je hebt er de beste collega’s ter wereld. We nemen namelijk niet zomaar iemand in dienst. Om onze klanten te kunnen helpen hun werknemers te verbinden, moeten we onze eigen goed raad volgen. Bij ons zul je je geen dag vervelen.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan op één van onze vacatures of upload je cv in onze talentenpool.

Waarom heb je Benify nodig?


                                  Exceed Expectations

Exceed Expectations

Vanaf het moment dat we onze eerste klant kregen, hebben we ernaar gestreefd de verwachtingen te overtreffen. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw spannend voordeel, het organiseren van een event of het opzetten van een medewerkersportaal, telkens willen we het nog beter doen.

                                  Show Love

Show Love

We werken met hart en ziel - zowel voor elkaar als voor onze klanten. Het is geen toeval dat 97% van onze klanten ons trouw blijft. Bij Benify behandelen we elkaar met respect. We werken niet alleen met cijfers en contracten. We creëren menselijke relaties.

                                  Think Ahead

Think Ahead

Wij lopen altijd voorop. Wij zijn diegenen die de ontwikkeling in onze branche leiden en dat begint bij onze medewerkers. Wij denken ruim en op lange termijn – wanneer we ons product ontwikkelen, plannen opstellen voor onze klanten en onze eigen toekomst als bedrijf uitstippelen.

Vacatures bij Benify

Hier vind je al onze vacatures. Je kunt ook je CV uploaden in onze talentenpool, dan nemen we contact op met jou wanneer we een vacature hebben waarvoor je geschikt bent.

Talentenpool

Vind je momenteel geen geschikte vacature? Registreer je CV in onze talentenpool dan nemen we contact op met jou wanneer we een vacature hebben waarvoor je geschikt bent.