Duurzaamheid bij Benify

Voor Benify betekent een verantwoordelijk en duurzaam bedrijf, dat we onze sociale en ecologische verantwoordelijkheid moeten nemen, die verder gaat dan wettelijke vereisten. Wij streven ernaar om een ethische koploper te zijn in al het werk dat we doen.

Groene benefits
In onze rol als leverancier van vergoedingen en uitkeringsdiensten hebben we een grote verantwoordelijkheid om onze klanten te helpen duurzame benefits beschikbaar te stellen aan hun medewerkers, die een positieve invloed hebben op hun leven en welzijn. We hebben ook een verantwoordelijkheid ten opzichte van onze interne en externe belanghebbenden om ecologisch, sociaal en financieel verantwoordelijk te zijn in onze dagelijkse activiteiten. Daarom biedt ons portaal een breed scala aan benefits met een specifieke focus op milieu en duurzaamheid. Deze voordelen zijn gemarkeerd met ons Green Leaf-pictogram, waardoor ze gemakkelijk door de eindgebruiker kunnen worden geïdentificeerd.

 

Onze gedragscode
De gedragscode van Benify schetst ethische gedragsnormen voor alle medewerkers van Benify in alle landen waar we actief zijn. Bovendien wordt hierin uitgelegd hoe Benify hieraan voldoet internationale wetgeving en normen. Het biedt een leidraad en benadrukt onze inzet aan ethische praktijken en helpt ons onze drie kernwaarden uit te voeren: Overschrijd verwachtingen, Denk vooruit, Toon liefde.

Je kunt de gedragscode van Benify hier lezen.

Als u vragen heeft of meer wilt weten over ons duurzaamheidsbeleid, neem dan contact met ons op via du sustainability@benify.com

Innovaties voor een betere toekomst

Als een strategische partner voor meer dan vijftienhonderd werkgevers wereldwijd, bevindt Benify zich in een unieke positie om duurzame oplossingen beschikbaar te maken voor een groot publiek. In 2019 werd een concept voor klimaatvriendelijk reizen, ontwikkeld door Benify in samenwerking met ingenieur en ontwerpbureau ÅF, uitgeroepen tot een van de drie winnaars in de Sustainable Mobility Challenge van The Swedish Energy Agency.