Softgear

Het IT- en e-commercebedrijf Softgear zocht naar een technologische HR-oplossing die hen zou helpen het beste talent op de markt aan te trekken en te behouden. Vandaag de dag is Softgear, met hun Benify platform, in staat om tijdens de werving de volledige waarde van hun beloningsaanbod te presenteren.
Softgear

Als snel groeiend IT-bedrijf had Softgear behoefte aan een slimme, moderne oplossing voor het beheer van de arbeidsvoorwaarden. Tegenwoordig helpt hun Benefits en Total Rewards Platform van Benify het bedrijf niet alleen om de arbeidsvoorwaarden en werknemersinformatie op één plek te plaatsen, maar is het ook een belangrijk instrument in de strijd om het beste talent op de markt aan te trekken en te behouden.

Voorheen had Softgear de informatie van haar medewerkers verspreid over tal van documenten, waardoor het voor medewerkers moeilijk was om een holistisch overzicht te krijgen van hun dienstverband en de totale beloning. Vandaag de dag wordt dankzij Benify’s Benefits Platform alles keurig op één plek gepresenteerd en gebundeld:

“Sinds we het Benefits-platform van Benify hebben geïmplementeerd, kregen we de kans om een professioneel sjabloon te maken om te laten zien hoeveel we in elke persoon investeren voordat ze aan het werk gaan,” zegt Michael Siljö, Business Director bij Softgear.

  • 1MINDER VRAGEN VAN WERKNEMERS

    De HR-afdeling van TUI Nordic merkte dat het aantal vragen van werknemers met 65% daalde na de implementatie van Benify's Benefits en Total Rewards platform.
  • 2SNELLER ONBOARDING

    Met de onboarding tools van het platform kunnen nieuwe medewerkers taken afronden voordat ze aan hun eerste werkdag beginnen, zoals het inlezen van het bedrijfsbeleid, het invullen van formulieren of het uploaden van een profielfoto.
  • 3KRACHTIGER EMPLOYER BRAND

    Benify's bekroonde Benefits platform weerspiegelt de moderne en weldoordachte cultuur van Softgear, waardoor het makkelijker is om het beste talent aan te trekken in een zeer competitieve markt.
“Benify helpt ons om voor onze werknemers te zorgen en ze te waarderen. De portal helpt ons bij het versterken van onze fantastische werknemerscultuur,” says Michael Siljö.