Offboarding

Laat een (blijvende) positieve indruk achter door vertrekkende werknemers een gepast afscheid te geven en waardevolle feedback te krijgen in het proces.

Lees meer op onze blog

Offboarding: Waarom het achterlaten van een positieve laatste indruk zo belangrijk is

Er wordt veel gesproken over het belang van een positieve eerste indruk, maar weinig werkgevers beseffen dat het van vitaal belang is om ook een positieve laatste indruk te maken.
Lees Artikel

Digitaal werven: Hoe je op aftstand een positieve kandidaat ervaring kunt creëren

Het werven en onboarding van nieuwe medewerkers blijft voor veel bedrijven over de hele wereld ook tijdens de pandemie doorgaan, zij het op nieuwe manieren. In deze post vertelt een van Benify's eigen HR-experts, Sofia Johansson, over de voordelen die ze heeft ontdekt bij het digitaal werven..
Lees Artikel

Geef werknemers wat ze willen: Personaliseer de werknemerservaring

Werknemerstevredenheid bij babyboomers, generatie X, millennials en generatie Z tegelijk? Het probleem daarbij is dat elke generatie haar eigen prioriteiten, behoeften en voorkeuren heeft afhankelijk van de levensfase waarin ze zich bevinden. Personaliseer de employee experience!
Lees Artikel

Ontdek onze tips over digitale pre, on & offboarding!

Toonaangevende organisaties zijn zich bewust van de voordelen van het digitaliseren van de eerste en laatste stappen van de employee lifecycle met behulp van digitale preboarding-, onboarding- en offboardingtools. Download onze tips om meer te weten te komen.