Benify is één grote benefit

Aan de hand van de Benefit Analyse laten we zien welke benefits de werknemers nu echt waarderen en wat de mogelijke verbeteringen binnen jouw organisatie zijn. In een cocreatieve sessie bepalen wij samen de scope van jouw behoeften en hoe vruchtbaar de samenwerking voor de lange termijn is. Het resultaat van de analyse wordt in drie categorieën uiteengezet:

 

NULMETING

De analyse geeft helder inzicht in het huidige arbeidsvoorwaardenpakket. Zo zien we hoe we geldende arbeidsvoorwaarden kunnen aanvullen, communiceren, flexibiliseren en optimaliseren. Daarnaast kijken we ook hoe we de onderliggende administratieve processen en HR-systemen kunnen verbeteren.

ROI

Op basis van de analyse maken we een business case die inzicht geeft in de mogelijke kosten- en tijdsbesparingen die je met Benify behaalt.

CUSTOM MADE DEMO

Onze analyse wordt vergezeld van een demo van jouw portal. Deze is ontwikkeld in de huisstijl van jouw organisatie. Er zijn uiteenlopende zaken in verwerkt. Denk aan het geoptimaliseerde arbeidsvoorwaardenpakket, de visualisatie en simulatie van de beloning en optimaliseren van processen.