Benify

De Carglass-casestudy

Klik om te downloaden

De portal die het administreren van benefits echt simpel maakt

De medewerkers van Carglass zitten alleen al in Zweden verspreid over 44 locaties. En dus waarborgt Carglass dat elke medewerker over dezelfde hoogwaardige benefits beschikt m.b.v. van Benify. Bijkomend voordeel is dat de administratie veel eenvoudiger is geworden en de interne communicatie soepeler verloopt dan ooit tevoren.

Meer betrokken medewerkers

Carglass meldt dat alle medewerkers zich meer betrokken voelen bij hun Benefits & Compensation-pakketten en de interne communicatie daaromtrent. Iedereen heeft beter inzicht in het totaalpakket en profiteert meer door de opties optimaal te benutten.

Welzijn naar een hoger niveau

Carglass bereikt via de Benify-portal veel meer medewerkers. Meegenomen is dat dit ook geldt voor het welzijnsinitiatief van het bedrijf: dit Wellness-programma enthousiasmeert significant meer nieuwe mensen (naast degenen die zich al eerder hadden opgegeven).

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit