Benify

800 000 MENSEN
ZIJN ELKE DAG
BLIJ MET BENIFY

Lees Meer

AL MEER DAN
500 ORGANISATIES
KIEZEN VOOR BENIFY.

WETEN HOE HET ALLEMAAL BEGON?

HR OPNIEUW UITGEVONDEN

We startten Benify in 2004 met het idee dat we het makkelijk wilden maken om een geweldige werkgever te zijn. Sommigen verklaarden ons voor gek, maar we bleven ervan overtuigd dat technologie in staat moest zijn om compensatie en benefits simpel, toegankelijk en efficiënt te maken. We hebben alles opnieuw bedacht, van pricing tot de manier waarop je interactie met mensen aangaat. Met succes! Benify is een van de snelstgroeiende bedrijven van Zweden, 300 man sterk, en heeft inmiddels vestigingen in 8 landen in Europa. Het begon met één doel: make it great at work!

NEDERLANDSE ROOTS

Benify kreeg zijn eerste Nederlandse klant in 2008 en opende hier een vestiging in 2010. In 2011 namen we twee Nederlandse bedrijven over: Freebeans en E-beans. Daarmee hadden we in één keer 29 klanten én twee ervaren HR experts met meer dan 15 jaar ervaring in flexibel belonen.

INTERNATIONAAL ÉN LOKAAL

Benify vestigt zich op steeds meer plekken in Europa. Waar ook ter wereld werknemers zich bevinden, Benify is altijd in de buurt. Altijd en overal kunnen ze gebruikmaken van onze portal. Verschillende klanten zetten de portal in om het compensatie- en benefitsysteem te harmoniseren in de diverse landen waar ze zich bevinden. Benify heeft kantoren in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland, Engeland, Spanje en Nederland.

STAP OVER OP BENIFY

Meer dan 500 bedrijven en 800.000 werknemers gingen je voor en zijn overgestapt op Benify. Lijken compensatie en benefits nu nog een gedoe? Klant worden bij Benify is in elk geval makkelijk. Vraag een demo aan. Wedden dat je er geen spijt van krijgt?

BENIFY IS
ONVERGELIJKBAAR

CONFIGUREERBAAR MAATWERK

Onze portal is zo makkelijk en diepgaand te configureren, dat je het bijna maatwerk zou willen noemen.

VAN BELEID MAKEN TOT SUPPORTDESK

Benify is een full service provider. We nemen je alles uit handen. Denk aan ondersteuning bij het opstellen van beleid, het administreren en managen van leveranciers, bulk invoicing, customer support en nog veel meer.

LOKALE, TOEGEWIJDE EN ERVAREN HR-EXPERTS

Benify biedt het beste van twee werelden: de schaalbaarheid en kracht van een internationale organisatie en de lokale kennis en flexibiliteit om maatwerk in Nederland te kunnen leveren.

Wil je weten wat ons nog meer onderscheidt van andere spelers? Neem contact op.

97% VAN ONZE KLANTEN
BLIJFT BIJ BENIFY

WE MAKEN WAAR WAT WE BELOVEN

EFFECTIEF VANAF DAG ÉÉN

Onze klanten blijven omdat we waarmaken wat we beloven. Je merkt het verschil vanaf de eerste dag dat je met Benify werkt. En de voordelen lopen alleen maar op naarmate je er langer mee werkt. Zo kun je Benify ook inzetten voor je internal branding.

VERWACHTINGEN OVERTREFFEN

Benify zet die extra stap, elke dag weer. We willen inspireren en het verschil maken; met elkaar én met plezier. Bij Benify krijg je een eigen contactpersoon. Die wil maar één ding; het jou makkelijk maken, ongeacht waar je behoefte aan hebt. Meer benefits? Hulp bij het communiceren van pensioenplannen? Of een mooi kerstgeschenk? Daag ons maar uit.

EEN UNIEK PRIJSMODEL

Met Benify is het prettig zakendoen, zonder onaangename verrassingen. Je weet altijd waar je voor betaalt, hoeveel en wat je dan krijgt. Upgrade fee, implementatie fee, support fee? Deze termen komen niet in ons vocabulaire voor. Je krijg één totale oplossing voor één prijs. Echt waar!

Bij een vooraanstaande retailer hebben we een koppeling gemaakt met 52 systemen en datastromen. Benify past altijd.

- Benify cases

Sinds de ingebruikname van de portal is de waardering van onze arbeidsvoorwaarden met 71% gestegen”, aldus de directeur van een grote zorgverlener. “Voelt als een soort loonsverhoging.

- Benify cases

92% van de medewerkers van een internationaal transportbedrijf geeft aan dat hun organisatie met Benify een nog aantrekkelijker is geworden als werkgever. Dat terwijl er niet één benefit is toegevoegd.

- Benify cases

Vind jij ook dat medewerkers de flexibiliteit en vrijheid moeten hebben om hun eigen arbeidsvoorwaarden te kiezen?
Dan ben jIJ de werkgever van de toekomst en op zoek
naar onze diensten.

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit