Benify

Compensation & Benefits

Persoonlijke arbeidsvoorwaarden en inzicht in totale beloning maken het verschil

Compensation & Benefits

No one-size-fits-all

Als vooruitstrevende werkgever wil je ervoor zorgen dat je medewerkers een arbeidsvoorwaardenpakket krijgen welke bij hun levensfase past en betrokken houdt. Laat ze zelf de juiste benefits kiezen en maak ze enthousiast.

Lange termijn betrokkenheid

Arbeidsvoorwaarden spelen een belangrijke rol in employee retentie en betrokkenheid.  Duidelijke beloning, persoonlijke benefits en leuke kortingen voor elke generatie, zorgen voor betrokken medewerkers die blijven.

Krachtige communicatietool

Voorzie elke werknemer op het juiste moment van de juiste informatie. We vertalen de waarde van alles wat je als werkgever aanbiedt en zorgen voor transparantie en hoge waardering.

Alle arbeidsvoorwaarden in één overzicht

Bedrijfspecifieke benefits

Door het huidige arbeidsvoorwaardenpakket beter en gerichter te communiceren zorgen we voor een hogere benefit uptake bij je medewerkers maar ook voor een efficiëntere benefit administratie en digitalisatie van je HR-processen.

Benefits van Benify

Kostenneutraal het arbeidsvoorwaardenpakket uitbreiden? Dat kan! Met Benify krijgen je medewerkers toegang tot honderden leveranciers met collectiviteitskortingen. Door onze ruime ervaring en schaalvoordelen maak je gebruik van onze expertise in de markt op het gebied van employee benefits.

Mobiliteit

Met Benify stimuleer je je medewerkers om slimmer en efficiënter te gaan reizen, maak je ze bewust of zelfs verantwoordelijk voor de werkelijke reiskosten en geef je ze de vrijheid om mobiliteit optimaal in te vullen naar eigen behoefte.

Work-life balance

Werknemers waarderen hun werkgever meer als ze de vrijheid krijgen om hun privéleven goed te benutten. Employee benefits zoals extra vakantiedagen, fitness op werk, part-time werkmogelijkheden zijn nu meer haalbaar dan ooit. Deze keuzevrijheid bevordert inzet en motivatie en vergroot de loyaliteit van je medewerkers.

Pensioen

Door gerichte persoonlijke communicatie en moderne look & feel maken we je medewerkers bewust van de waarde van hun pensioen en de werkgeversbijdrage daarin. Daarnaast stimuleren we ze om de juiste keuzes te maken voor nu en later.

BenifyDeals

We geven iedere werknemer toegang tot de Benify-webshop met aantrekkelijke kortingen tot honderden winkels, restaurants, hotels en attracties. Dat is een voordeel die je medewerkers altijd kunnen pakken.

"Teva places a very strong emphasis on growth, and we achieve this by being active in driving a strong benefits and rewards program for our staff"

Dicht de kloof en maak je werknemers bewust van hun totale beloning – Gemiddeld hebben werknemers zicht op maar 70% van wat ze werkelijk verdienen. Wat niet op het salarisstrookje staat wordt vaak uit het oog verloren en niet gewaardeerd. Dit noemen we de kloof in de compensatie. Onze Total Reward Statement dicht de kloof door de medewerkers 100% bewust te maken van hun totale beloning.

Benify laat de echte waarde van je investering aan de medewerker zien: persoonlijk, gericht en compleet! Daarmee wordt elke cent die je in je werknemer investeert gewaardeerd. Lees meer over de “compensatie kloof” en ons beloningsonderzoek hier. Door je medewerkers bewust te maken van het volledige arbeidsvoorwaardenpakket verhoog je de waardering voor de beloning en maak je je organisatie nog aantrekkelijker.

Tegelijkertijd verbeteren we de samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket en ondersteunen we organisaties bij het communiceren van relevante arbeidsvoorwaarden, toegespitst op de individuele situatie van de medewerker.

 

Snel door naar

We kunnen ook jouw employer brand versterken. Boek nog vandaag een demo.

  • By requesting a demo, you consent to share your name, e-mail address and telephone number with Benify. This information will be processed by Benify and, if applicable, Benify’s data processors to provide the requested service to you, as well as for statistical and analytical purposes. You also consent to that Benify may contact you via email or telephone for future promotional purposes. Find out more about how Benify processes your personal data here privacy policy.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit