Benify

De L’Oréal Deutschland– casestudy

Klik om te downloaden

Prijswinnend medewerkersplatform

Samen met L’Oréal ontwikkelde Benify de state-of-the-art My HR Rewards portal – een unieke en gepersonaliseerde portal die elke L’Oréal-collega zowel via de desktop als de tablet als de smartphone kan benaderen. De oplossing is zo goed geworden dat het recentelijk nog gelauwerd is bij de HR Excellence Awards.

Naar 87% benefit participatie

Met My HR Rewards heeft L’Oréal nu een flexibele tool in handen om de betrokkenheid van de medewerkers ten aanzien van hun company bonus exchange benefits te verbeteren. En nu al heeft 87% van de gebruikers daadwerkelijk van de mogelijkheid gebruik gemaakt om via de medewerkersportal een meer persoonlijke rangschikking aan te brengen in hun arbeidsvoorwaarden.

Unieke company tools

En natuurlijk is de flexibele portal specifiek ingericht op L’Oréal’s beloningsstructuur, met inbegrip van de typische interne company tools zoals L’Oréal’s ePayslip, Flexbudget, de digitale total reward statements, de persoonlijke mobiliteitsafspraken, een FAQ-sectie en nog veel meer.

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit