Benify

Over Benify

De slimste Benefits & Compensation-portal ter wereld. (En dat vindt-ie zelf ook.)

De winnende propositie – Wat begon als een simpel, typisch Zweeds idee om moderne werkgevers in staat te stellen de betrokkenheid van hun werknemers te vergroten, is inmiddels een internationaal prijswinnend succesverhaal geworden. Een succesverhaal omdat het inmiddels een industry-leading platform is, ideaal om de talentpool te laten floreren. En natuurlijk zijn we daar trots op. Het is best bijzonder om al in zo'n korte tijd als partner te mogen optreden voor een groeiend aantal wereldwijde werkgevers, en daarbij hun beloningsstrategieën te mogen helpen vormgeven.

Wij geloven in ‘gezonde werknemers- en werkgeversverhoudingen’ – en dus in blije en tevreden medewerkers: onze drijfveer voor het bouwen van digitale cloud-based platforms voor individuele medewerkers. Platforms met alle tools om een ijzersterk werkgeversmerk te bouwen: zo’n werkgever die tegen relatief geringe inspanningen en/of zonder al te veel verdere kosten heel ‘vanzelfsprekend’ de beste talenten in huis haalt – en die zo bewijst dat kleine extra’s in ieder geval al een heel groot verschil kunnen maken.

Onze filosofie is er één van huis uit. Door ook zelf voor onszelf een bedrijfscultuur te hebben gecreëerd waarin iedere collega steevast de ruimte krijgt, zich thuisvoelt én zich goed beloond en dus happy weet, hebben we een model gebouwd dat ook geschikt is voor andere culturen. Wijzelf zijn dan ook compleet open en eerlijk in ons werk, doen niet aan kickbacks via derden en ontvangen gewoon een kleine vergoeding per werknemer. Het sterkt onze klanten in hun wetenschap dat ze nooit geconfronteerd zullen worden met verborgen fees en/of agenda’s. Yep, we houden het graag simpel – idem onze eigen HR.

ISO 27001 Gecertificeerd

De privacy van klantgegevens krijgt de hoogste priorititeit bij onze bedrijfsvoering. En dus zorgen we ervoor dat we op alle niveaus gecertificeerd zijn - en blijven - volgens de strengste, internationale normeringen op het gebied van gegevensbeveiliging. Iets dat niet ophoudt bij het optrekken van de best beschermende muur, maar op alle niveaus en in alle hoeken van onze organisatie geïntegreerd is met alle werkwijzen, alle processen en alle IT-systemen.

Toonbeeld en voorbeeld voor databeveiliging

Ook wij weten: het delen van persoonlijke gegevens doe je alleen in de wetenschap dat het volstrekt veilig gebeurt. De ISO/IEC 27001:2013 standaard voorziet in het beste framework om online én fysieke veiligheidsrisico's te omzeilen - van cyberaanvallen tot alle ongeautoriseerde pogingen om toegang te verkrijgen. Het onderscheidt Benify ook op de allerhoogste niveaus van informatiebescherming en databeveiliging.

Snel door naar

Meer weten over Benify?

  • By contacting us, you consent to share your name, e-mail address and telephone number with Benify. This information will be processed by Benify and, if applicable, Benify’s data processors to provide the requested service to you, as well as for statistical and analytical purposes. You also consent to that Benify may contact you via email or telephone for future promotional purposes. Find out more about how Benify processes your personal data here Privacy Policy.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit