Benify

De Scania-casestudy

Klik om te downloaden

Onmiddellijke impact

De lancering van de Benify-portal had een onmiddellijke impact op alle medewerkers van Scania. Iedereen weet precies hoe de vork in de steel zit wat betreft het individuele beloningspakket en de opties. Waarbij de arbeidsvoorwaarden eindelijk als logisch, toegankelijk én aantrekkelijk gepercepieerd worden.

Een digitale remake van de HR

Scania is erin geslaagd grote delen van de HR-activiteiten een digitale upgrade te laten ondergaan. Scania biedt daarbij een uitgebreider pakket benefits aan dan voorheen, een pakket dat voortaan bovendien voor alle medewerkers toegankelijk is via één en hetzelfde platform. Een win-win voor iedereen.

Unieke company benefits

Onder Scania’s meest populaire en unieke company benefits: de Scania Job Express. De vergoedingen voor reiskosten, met inbegrip van de administratie van boetes, loopt volledig via de Benify-portal. Geen medewerker die heeft besloten er niet in te participeren, alleen al vanwege het grote gemak dat het oplevert.

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit