Benify

De Teva-casestudy

Klik om te downloaden

Oplossing 'vanaf scratch'

Ontwerpen. Bouwen. Implementeren. Het ging Teva erom een uniek en heel eigen Benefits & Compensations-model in te richten dat ondergebracht kon worden in de Benify-portal – en dan zonder dat er grote uitgaven tegenover hoefden te staan. De oplossing moest bovendien inspelen op de nieuwe fiscale regelgeving rond dergelijke benefits.

Support tool voor werknemers

Rond de helft van de Teva’s werknemers in Nederland bestaat uit internationale expats. Met de portal heeft Teva nu het juiste middel in handen om elke werknemer de juiste support te geven bij het soepel acclimatiseren – inclusief juridische, financiële en lifestyle adviezen.

Company health benefits

De portal dient als platform om ook Teva’s ambities op het gebied van gezondheid en welzijn te realiseren. “De Benify-portal biedt legio perspectieven om ons beleid hiervoor verder te ontwikkelen; feitelijk álle opties en tools…”, aldus Caroline van Teva.”

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit