Vereenvoudig uw personeelszaken door digitalisering

De meeste mensen die bij HR werken doen dat omdat ze graag met mensen werken, niet omdat ze een passie voor administratie hebben. Benify heeft daar een oplossing voor.
Demo boeken

Veelgestelde vragen - automatisering en digitalisering

Wat zijn de voordelen van digitalisering binnen personeelszaken?

Het bespaart u tijd en daarmee geld. Digitale tools zoals onboarding (introductie), vragenlijsten en offboarding (vertrek) bieden nieuwe en bestaande medewerkers een professionele en consistente werkervaring en bieden u als werkgever meer controle en meetbaarheid.

Meer informatie

Welke onderdelen van de administratie verzorgt Benify?

Wij verzorgen het hele proces, van het beschikbaar stellen van de voorziening in de portal en de levering aan de medewerker tot het inhouden van het bedrag op het loon of afschrijving van de bankrekening van de medewerker.

Dankzij onze geautomatiseerde processen hoeft u als werkgever geen berekeningen te maken of administratie te verwerken. Wij regelen dat voor u en bieden u een duidelijk boekhoudkundig overzicht.

Meer informatie

Leveren de uitgebreide voorzieningen niet juist meer administratie op?

Niet met Benify. Dankzij onze geautomatiseerde processen en effectieve oplossingen zal uw administratie niet toenemen.

Moeten aanvragen voor voorzieningen worden geautoriseerd?

Nee. Wij passen een filter toe in de portal gebaseerd op uw HR-beleid en autorisaties. Dit betekent dat de medewerker alleen voorzieningen kan zien en aanvragen waar hij of zij recht op heeft. Alle voorzieningen die een medewerker kan aanvragen zijn al van tevoren geautoriseerd.

Meer informatie