Bereik uw medewerkers met gerichte communicatie

Benify helpt u om elke medewerker op een persoonlijke manier te bereiken door het gebruik van gerichte communicatie
Demo boeken

Veelgestelde vragen – Gerichte communicatie

Waarom is interne communicatie zo belangrijk?

Er zijn vele redenen te noemen waarom interne communicatie belangrijk is. Wanneer uw medewerkers op de hoogte zijn van de waarden en het beleid van het bedrijf, voelen ze zich meer verbonden met de organisatie, wat op zijn beurt leidt tot tevreden en betrokken personeel.

Zonder effectieve interne communicatie loopt u de kans dat u uw investeringen in arbeidsvoorwaarden verspilt. De beste voorwaarden zijn immers niets waard als uw medewerkers er niet van op de hoogte zijn.

Meer informatie

Wat houdt gerichte communicatie precies in?

Gerichte communicatie betekent dat de inhoud van de boodschap wordt aangepast aan de doelgroep die u wilt bereiken en dat alleen de betrokken persoon of personen de boodschap ontvangen. Met behulp van verschillende filters kan uw e-mail, pushmelding of bericht bijvoorbeeld worden verzonden naar medewerkers met toegang tot een bepaalde voorziening, medewerkers in een bepaalde leeftijdscategorie, medewerkers binnen een bepaalde regio of individuele medewerkers.

Meer informatie

Welke kanalen gebruikt Benify om met medewerkers te communiceren?

Via de portal van Benify kunt u e-mails versturen, pushmeldingen naar mobiele telefoons sturen of berichten opstellen die medewerkers te zien krijgen wanneer ze inloggen op hun persoonlijke portal. Als werkgever kunt u als beheerder in de portal uw eigen mailings maken, maar u kunt er ook voor kiezen om dit door het communicatieteam van Benify te laten doen.

Meer informatie