Preboarding

Ledereen weet hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken. Creëer een consistente werknemerservaring en maak elke keer de juiste impressie.

Lees meer op onze blog

Verlies jouw droomkandidaat niet – Lees onze 3 tips over preboarding

De meeste werkgevers investeren veel tijd en resources om de juiste kandidaten te vinden en een positieve indruk achter te laten bij potentiële werknemers. Ze werken bovendien keihard om nieuwe werknemers op een prettige manier te laten starten bij het bedrijf. Hannah Steele, Talent Acquisition Specialist at Benify, deelt waarom preboarding zo belangrijk is.
Lees Artikel

Employee Experience: hier wordt de eerste indruk daadwerkelijk gevormd

Als werkgever, die in een competitieve markt het beste talent wil aantrekken, zou je verwachten dat de zo belangrijke eerste indruk wordt gevormd tijdens het recruitmentproces. Echter ontstaan de eerste indrukken in veel gevallen al veel eerder, zelfs nog vóor er sprake is van het eerste contact.
Lees Artikel

Wat is Preboarding en waarom is het belangrijk?

Door nieuwe medewerkers een positieve preboarding ervaring te bieden, houd je het enthousiasme en de opwinding hoog vanaf het moment dat de medewerkers hun arbeidsovereenkomst ondertekenen tot het moment dat het eindelijk tijd is voor de eerste werkdag.
Lees Artikel

Ontdek onze tips over digitale pre, on & offboarding!

Toonaangevende organisaties zijn zich bewust van de voordelen van het digitaliseren van de eerste en laatste stappen van de employee lifecycle met behulp van digitale preboarding-, onboarding- en offboardingtools. Download onze tips om meer te weten te komen.