Informatiebeveiliging en Gegevensbescherming

Bij Benify nemen we informatiebeveiliging en gegevensbescherming heel serieus. We zijn dan ook trots dat wij, als een van de weinige organisaties, zijn gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001 voor informatiebeveiligingssystemen en de ISO/IEC 27018 voor de beveiliging van persoonlijke gegevens in publieke clouds.

Om een beter begrip te krijgen van onze benadering van informatiebeveiliging en gegevensbescherming kun je onze whitepaper, onze ISO certificaten of de Consensus Assessments Initiative Questionnaire (CAIQ) via onze deelname in het CSA STAR program, downloaden.

Download onze whitepapers en certificaten

											                Download whitepaper

Download whitepaper

In deze whitepaper omschrijven we Benify’s informatiebeveiliging- en gegevensbeschermingsprogramma.
Download whitepaper
											                Download ISO 27001 certificaat

Download ISO 27001 certificaat

Benify is gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001 voor het ontwikkelen, hosten en onderhouden van informatiesystemen en services met betrekking tot benefits- en salarisadministratie.
Download ISO 27001 certificaat
											                Download ISO 27018 certificaat

Download ISO 27018 certificaat

Als onderdeel van ons GDPR compliance programma hebben we onze veiligheid en privacy controles door de hele organisatie heen uitgebouwd, om zo aan de eisen van de ISO/IEC 27018 te voldoen.
Download ISO 27018 certificaat
											                Benify CSA STAR

Benify CSA STAR

De CSA Security, Trust & Assurance Registry (STRAR) is een gratis, publiekelijk toegankelijk register dat de veiligheidscontroles van uiteenlopende aanbieders van Cloud computing documenteert. Op deze manier helpt STAR klanten de veiligheid in te zien van Cloud aanbieders die zij op dit moment gebruiken of overwegen te gaan gebruiken.
Benify CSA STAR
"Informatiebeveiliging is van groot belang voor Benify en een kernonderdeel van onze business. Als klant vertrouw je Benify jouw informatie toe. Wij dragen de verantwoordelijk over het veilig verwerken van deze informatie, volgens alle toepasbare wetten en eisen. Dit nemen wij uiterst serieus! In onze whitepaper hopen we jou en jouw organisatie een duidelijk beeld te geven van ons informatiebeveiligings- en gegevensbeschermingsprogramma."
Joakim Alm
CEO, Benify

Wil je meer weten over veiligheid en gegevensbeveiliging?

Als je geïnteresseerd bent in meer informatie van Benify over veiligheid en gegevensbeveiliging, neem dan vooral contact met ons op via security@benify.com