Informatiebeveiliging en Gegevensbescherming

Bij Benify nemen we informatiebeveiliging en gegevensbescherming serieus. We zijn er trots op dat we een van de weinige organisaties zijn die gecertificeerd zijn volgens ISO/IEC 27001 voor informatiebeveiligingssystemen, ISO/IEC 27018 voor de bescherming van persoonsgegevens in publieke clouds en ISO/IEC 27701 voor privacy-informatiebeheersystemen.

Benify SOC 2 (type Il) onderzoek en -rapport toont aan dat de organisatie zich houdt aan de vastgestelde veiligheidsprocedures om de beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid, en privacy van klantgegevens te beoordelen en hierover te rapporteren.

Om een beter inzicht te krijgen in onze benadering van informatiebeveiliging en gegevensbescherming kunt u onze beveiligings-whitepaper, ISO-certificaten en Consensus Assessments Initiative Questionnaire (CAIQ) downloaden via onze deelname aan het CSA STAR-programma.

Download onze whitepapers en certificaten

											                Download ISO 27001 certificaat

Download ISO 27001 certificaat

Benify is ISO 27001 gecertificeerd als onderdeel van ons Information security compliance programma. Het doel van ISO/IEC 27001 is de ontwikkeling, implementatie en continue verbetering van een Information Security Management System (ISMS).
Download ISO 27001 certificaat
											                Download ISO 27018 certificaat

Download ISO 27018 certificaat

Benify is ISO 27018 gecertificeerd als onderdeel van ons Cloud security compliance programma. ISO/IEC 27018 is een gedragscode die zich richt op de bescherming van persoonsgegevens in clouddiensten en biedt aanvullende controles op de (ISMS) die van toepassing zijn op de bescherming van persoonsgegevens in publieke cloud-omgevingen.
Download ISO 27018 certificaat
											                Download ISO 27701 certificaat

Download ISO 27701 certificaat

Benify is ISO 27701 gecertificeerd als onderdeel van ons GDPR-conformiteitsprogramma. Het ontwerpdoel van ISO/IEC 27701 is het verbeteren van de bestaande (ISMS) met aanvullende eisen om een Privacy Information Management System (PIMS) op te zetten.
Download ISO 27701 certificaat
											                Download ISO 22301 certificaat

Download ISO 22301 certificaat

Benify is ISO 22301 gecertificeerd als onderdeel van ons nalevingsprogramma. Het doel van ISO 22301 is de ontwikkeling, implementatie, en continue verbetering van een Business Continuity Management System (BCMS)
Download ISO 22301 certificaat
											                Download onze whitepapers en certificaten

Download onze whitepapers en certificaten

In deze whitepaper omschrijven we Benify’s informatiebeveiliging- en gegevensbeschermingsprogramma.
Download onze whitepapers en certificaten
											                Benify CSA STAR

Benify CSA STAR

De CSA Security, Trust & Assurance Registry (STRAR) is een gratis, publiekelijk toegankelijk register dat de veiligheidscontroles van uiteenlopende aanbieders van Cloud computing documenteert. Op deze manier helpt STAR klanten de veiligheid in te zien van Cloud aanbieders die zij op dit moment gebruiken of overwegen te gaan gebruiken.
Benify CSA STAR
											                ISAE3000 SOC 2 (type Il) geaccrediteerd

ISAE3000 SOC 2 (type Il) geaccrediteerd

Het Benify ISAE3000 SOC 2 type 2 onderzoeksrapport toont onze toewijding aan het volgen van de beste veiligheidsprocedures. Om een onafhankelijke goedkeuring van beveiligingscontroles door een derde partij te bereiken, heeft Benify een wereldwijd toonaangevend accountantskantoor ingeschakeld om een Independent Service Auditor Report op te stellen met betrekking tot de beschrijving van het controle design voor Benify producten en diensten. De activiteit is uitgevoerd in overeenstemming met de attestatienorm die is vastgesteld door de International Standards on Assurance Engagements (ISAE) 3000, Assurance Reports on Controls at a Service Organization, uitgegeven door de International Auditing and Assurance Standards Board (IAASB). De standaard omvat de verificatie van de controles op basis van de gemeenschappelijke criteria en de criteria voor vertrouwensdiensten met betrekking tot beveiliging, beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en privacy.
"Informatiebeveiliging is van groot belang voor Benify en een kernonderdeel van onze business. Als klant vertrouw je Benify jouw informatie toe. Wij dragen de verantwoordelijk over het veilig verwerken van deze informatie, volgens alle toepasbare wetten en eisen. Dit nemen wij uiterst serieus! In onze whitepaper hopen we jou en jouw organisatie een duidelijk beeld te geven van ons informatiebeveiligings- en gegevensbeschermingsprogramma."
Joakim Alm
CEO, Benify

Wil je meer weten over veiligheid en gegevensbeveiliging?

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van meer informatie of materiaal van Benify met betrekking tot beveiliging en gegevensbescherming, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij Benify.