Employee Lifecycle: hoe creëer en behoud je een positieve ervaring van begin tot eind?

Verminder administratie door het verwelkomen en afscheid nemen van werknemers te digitaliseren.
Video: employee lifecycle

Lees meer op onze blog

Lees meer op onze blog

Verlies jouw droomkandidaat niet – Lees onze 3 tips over preboarding

De meeste werkgevers investeren veel tijd en resources om de juiste kandidaten te vinden. Hannah Steele, Talent Acquisition Specialist at Benify, deelt waarom preboarding zo belangrijk is.
Lees Blog Post

De eerste indruk doet ertoe: Waarom Onboarding zo belangrijk is

Voor werkgevers is er geen grotere kans om een positieve indruk te maken op nieuwe werknemers dan tijdens het onboardingproces. Hier begint het allemaal.
Lees Blog Post

Offboarding: Waarom het achterlaten van een positieve laatste indruk zo belangrijk is

Er wordt veel gesproken over het belang van een positieve eerste indruk, maar weinig werkgevers beseffen dat het van vitaal belang is om ook een positieve laatste indruk te maken.
Lees Blog Post

FAQ - Digitale Preboarding, Onboarding and Offboarding

Wat zijn de voordelen van digitalisering binnen HR?

En bovenal bespaart het tijd, middelen en geld. Door de preboarding-, onboarding- en offboardingprocessen te digitaliseren, kunnen bedrijven een professionelere en consistentere werknemerservaring realiseren en tegelijkertijd profiteren van meer controle en meetbaarheid

Lees Meer

Wat voor zaken worden gedigitaliseerd in het preboarding-, onboarding- en offboardingproces?

Preboard nieuwe werknemers voor hun eerste dag door hen toegang te geven tot het Benify platform. Laat nieuwkomers kennismaken met de bedrijfscultuur door middel van blogartikelen, video’s en nog veel meer.

Wanneer het tijd is om nieuwe werknemers te onboarden, kunnen ze het bedrijfsbeleid lezen, formulieren invullen en items bestellen, zoals hun werktelefoon of laptop, rechtstreeks vanaf het platform.

Als het tijd is om afscheid te nemen, kunt u vertrekkende werknemers offboarden via gedigitaliseerde exitformulieren en vragenlijsten om waardevolle feedback te krijgen.

Lees Meer

Zal meer zelfbediening voor werknemers niet leiden tot meer HR-administratie?

Nee, in feite net het tegenovergestelde. Dankzij de automatisering en digitalisering van ons platform kunnen HR-professionals rekenen op meer gestroomlijnde processen en een vermindering van de administratie.

Lees Meer