Hoe zorgt u dat uw medewerkers betrokken zijn?

Om succesvol te zijn heeft een organisatie tevreden en betrokken medewerkers nodig. Wat de betrokkenheid van uw medewerkers precies vergroot, dat ontdekken we samen. Vervolgens schakelt u Benify in om de gewenste betrokkenheid te bereiken. Ons krachtige cloud-based platform biedt medewerkers inzicht in alle belangrijke werkgerelareerde zaken. Daarnaast kunnen ze geweldige arbeidsvoorwaarden aanvragen die speciaal zijn samengesteld door hun werkgever.
Demo boeken

Ons engagementplatform biedt u:


                                  Een overzicht van uw investering

Een overzicht van uw investering

8 op de 10 medewerkers onderschatten hun totale arbeidsvoorwaardenpakket. Ons platform brengt helder in beeld waar medewerkers naast hun loon recht op hebben.

                                  Minder administratie

Minder administratie

Elke stap van de levenscyclus van medewerkers is geautomatiseerd, zodat medewerkers meer tijd hebben om zich te richten op andere aspecten van hun werk zoals strategie en creativiteit.

                                  Optimale communicatie

Optimale communicatie

Effectieve communicatie is essentieel voor elk bedrijf. Met ons cloud-based platform kunt u niet alleen speciaal afgestemde berichten sturen, maar ook relevante en specifieke kanalen gebruiken voor elke medewerker.

Wat hebben wij te bieden

Onze portal maakt verschillende onderdelen van uw werk eenvoudiger en overzichtelijker. Wat zijn de grootste uitdagingen in uw onderneming?

Onze krachtige cloud-based oplossing

Ons krachtig zelfgebouwde cloud-based platform vormt de kern van ons bedrijf. Een groot voordeel is dat we niet afhankelijk zijn van externe partijen wanneer we nieuwe functies ontwikkelen. We ontwikkelen ons eigen platform op een flexibele manier, afgestemd op de ideeën en behoeften van onze klanten. Dankzij onze cloud-based SaaS (software as a service) hoeft u geen speciale software te installeren en verzorgen wij alle onderhoud en ondersteuning.