Betrek jouw werknemers met onze Communicatietool & App

Bereik al jouw werknemers altijd, overal en via elk device.
Video: Ontdek onze Communication Engine

Leer meer over onze Communicatietool & App

Lees meer op onze blog

Personalisatie: zo verbeter je de communicatie met jouw werknemers

Uit onderzoek blijkt dat er dagelijks zo’n 100.500 woorden – oftewel 23 woorden per seconde – op ons af komen via e-mail, het internet, televisie en andere media. Volgens Campaignmonitor.com werden er in 2017 iedere dag zo’n 269 biljoen e-mails verstuurd en ontvangen, een cijfer dat naar verwachting zal stijgen naar 320 biljoen per dag in 2021. Hoe kunnen onze hersenen al deze informatie in hemelsnaam verwerken?
LEES BLOG

5 Tips voor Communicatie in Tijden van Crisis

Iedereen reageert anders in tijden van onzekerheid en zorgen, ook binnen de werkomgeving. Als werkgever is het daarom essentieel om structuren en routines op te zetten vóórdat het onverwachte gebeurt, en te communiceren op een manier waar werknemers veiligheid en zekerheid aan kunnen ontlenen.
LEES BLOG

Geef werknemers wat ze willen: Personaliseer de werknemerservaring

Als we vandaag de dag op Spotify naar muziek luisteren of een serie of film op Netflix kijken, kunnen we niet alleen kiezen uit een ongeëvenaard groot aanbod, maar kunnen we ook luisteren of kijken waar en wanneer we willen. En nadat we een nummer hebben beluisterd of een film hebben gekeken, krijgen we ook nog eens meteen een lijstje met aanbevolen nummers of films op basis van onze kijk- of luistergeschiedenis. “Vond je dit leuk? Probeer dan dit!”. Of: “Omdat je dit nummer leuk vond, denken we dat je deze artiest ook leuk zal vinden”.
LEES BLOG