Waarom Benify?

Omdat je jouw medewerkers altijd en overal wil kunnen bereiken en betrekken. Onze mobiele oplossing geeft een nieuwe betekenis aan Employee Engagement en modern werkgeverschap.

Enerverende wereldwijde ervaring

Benify creëert een enerverende en wereldwijd consistente beleving door voor iedere werknemer een unieke, persoonlijke, mobiele en lokale benefits- en beloningservaring te verwezenlijken.

Verbeterde Employee Value Proposition

Een uitmuntende wereldwijd consistente ervaring gaat hand in hand met een verbeterde Employee Value Proposition (EVP), die essentieel is voor het aantrekken en behouden van talent.

Geautomatiseerde Data- en Benefitsverwerking

Centraliseer en automatiseer de benefits en beloning gerelateerde administratie. Van de onboarding tot het versturen van data naar lokale verzekeraars, benefitaanbieders en payrolls.

Verminderd datarisico en verbeterd bestuur

Geautomatiseerde data- en benefitsverwerking leidt tot een beter bestuur van het datamanagement en vermindert daarom het compliancerisico omtrent zaken als GDPR.

Slimmer kostenmanagement

Visualiseer en analyseer het totale beloningspakket en de benefitsregistratie in ieder land waarin je opereert en maak daarmee betere, slimmere en snellere keuzes.

Truly mobile

Met Benify’s mobiele app bereik en betrek je al jouw werknemers “on-the-go” of op de bank, met alle functionaliteiten van ons platform, gedurende de totale Employee Lifecycle.

Ingebouwde mapping-tool

Ons Saas (software as a solution) platform kent zijn eigen ingebouwde data-mapping-tool waardoor het in staat is om te integreren met de systemen die je nu al gebruikt.

Toegewijde productontwikkeling

We hebben 250 werknemers in Product en Development, toegewijd aan de continue ontwikkeling en verbetering van ons Benefits- en Total Rewardsplatform.

Een wereldwijd HR technologiebedrijf in hart en nieren

Benify’s reis begon in 2004 met drie vrienden in Zweden. Vandaag de dag is Benify een wereldwijd opererend, onafhankelijk, flexibel en agile technologiebedrijf met ruim 1500 klanten en meer dan 2 miljoen gebruikers over de hele wereld.

Omdat mensen ertoe doen

Een organisatie is zo goed als de mensen die er werken. Om de beste in jouw industrie te zijn, is Employee Engagement van groot belang. Om dat te creëren, moet je erachter komen wat iedere individu in jouw organisatie drijft.

Het gaat niet om het salaris. Het gaat om het bieden van een beleving die betrokkenheid stimuleert en de band tussen werkgever en werknemer versterkt.

Denk aan het verschil in behoeften tussen de verschillende generaties op de werkvloer en uiteenlopende persoonlijke voorkeuren. Biedt arbeidsvoorwaarden die ál jouw werknemers steunen op alle vlakken van hun leven. Een compensatiepakket dat hen bewust maakt van hun werkelijke waarde. Niet alleen als werknemers, maar als mensen.

Want waar succes er toe doet, doen mensen ertoe.

Benify. Because people matter.

Boek een demo

Benify biedt het meest toonaangevende Global benefits- en Total Rewardsplatform. Tijdens een demo laten we je zien hoe we jouw organisatie kunnen helpen bij het verhogen van de Employee Engagement en het versterken van jouw Employer Brand.