Maak jouw werknemers bewust van hun totale beloning

Met een Total Reward Statement zien werknemers de totale, werkelijke waarde van hun arbeidsvoorwaardenpakket en niet alleen enkel dat van het salaris.
Video: Total Reward

Bij het onderhandelen over een baan of het bespreken van hun huidige vergoeding, denken mensen vaak vooral aan hun salaris. Helaas betekent dit dat ze een aanzienlijk deel van hun totale belonings- en compensatiepakket over het hoofd zien. Denk aan de verzekeringen, pensioenen en andere benefits die een werkgever biedt.

Uit ons onderzoek blijkt dat 80% van de werknemers hun totale beloning onderschat. Voor de werkgever leidt dit tot verlies van geld op ongebruikte benefits en een groter risico dat werknemers denken ergens anders beter beloond te worden en besluiten daar te gaan werken.

Met Benify’s Total Rewards Experience krijgen medewerkers een boeiende en digitale visualisatie van hun totale beloning. Een Total Reward Statement kan helpen bij zowel het behoud als het aantrekken van nieuw talent. Een verbeterde waardepropositie voor de werknemer, die de werkelijke waarde van het totale belonings- en compensatiepakket illustreert.

Alle wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden van een werknemer, zoals een bonus, een wijziging in het flexibel budget of een inschrijving voor een nieuwe benefit, worden real-time weergegeven en geüpdatet op het Total Reward Statement en vervolgens gekoppeld aan de Benify Communicatietool. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw medewerkers gepersonaliseerde reminders en updates ontvangen. Gebruik Benify’s Total Reward Experience in combinatie met de communicatietool en de Benify-app om de betrokkenheid van medewerkers te stimuleren.

Zo zijn medewerkers zich altijd bewust van de werkelijke waarde van hun totale beloning.

Lees meer op onze blog

Zijn jouw werknemers zich bewust van jouw totale investering?

Werkgevers besteden een hoop tijd en geld aan het samenstellen van hun compensaties, met een zorgvuldig uitgekozen benefitpakket dat voor iedere individuele werknemer aantrekkelijk kan zijn. Helaas kan deze investering ondergewaardeerd blijven wanneer werknemers niet weten wat deze investering precies inhoudt.
LEES BLOG

Creëer transparantie en vertrouwen met een Total Reward Statement

Transparantie en vertrouwen zijn essentieel voor een goede relatie tussen werkgever en werknemer. Er zijn verschillende manieren waarop je als organisatie het vertrouwen en de transparantie kunt vergroten. Misschien wel het meest door te focussen op de organisatiecultuur en werknemers bewust te maken van hun totale compensatiepakket en dat wat jij als werkgever in hen investeert.
LEES BLOG

3 Manieren waarop Global Benefitstechnologie de beloning meer inclusief maakt

Vandaag de dag begrijpen we allemaal hoe belangrijk het is om naar werknemers om te kijken en hen waar dat kan te steunen. Vooroplopende werkgevers weten dat het aanbieden van persoonlijk passende benefits, die waarde toevoegen aan het leven van iedere individuele werknemer, een van de manieren is om deze interesse en steun uit te dragen.
LEES BLOG