Digitaliseer en vereenvoudig regie over de eigen beloning

Maak het voor werknemers makkelijk om hun eigen beloning te beheren. Door hen meer zelfservice te bieden, kunnen zij altijd, overal en via elk device, hun (flexibele) beloning inzien, simuleren en administreren en zich inschrijven voor specifieke benefits.
Video: digital benefits enrollment

Communiceer op een persoonlijke manier arbeidsvoorwaarden via Benify’s global Benefits- en Total Rewardsplatform. Stel werknemers in staat om de verschillende mogelijkheden binnen hun eigen beloning te simuleren en zich aan te melden voor de benefits die op dat moment het beste bij hen passen.

Naast de desktopversie is ons toonaangevende global Benefits- en Total Rewardsplatform ook toegankelijk via een mobiele app. Benify’s SaaS-platform zorgt ervoor dat werknemers altijd en overal toegang hebben tot het maken van wijzigingen in hun beloning, zonder dat ze daarvoor HR-ondersteuning nodig hebben. Vergeet niet: hoe groter het gemak, hoe hoger de deelname.

Een eenvoudige digitale manier van omgaan met alle facetten van jouw beloning stimuleert een hogere participatie, creëert een grotere waardering en resulteert in blijvend enthousiasme. Als werknemers zelf meer regie hebben over hun (flexibele) beloning, creëer je niet alleen een grotere zelfredzaamheid maar verminder je ook de administratie, menselijke fouten en omslachtige processen, wat altijd leidt tot kostenbesparingen.

De wereld van benefits is net zo divers en kleurrijk als de gebruikers van deze benefits. In elk land en elk bedrijf zijn andere benefits gebruikelijk. Bij Benify regelen we het allemaal. Van melkvergoedingen in Oeganda, huisvestingstoeslagen in APAC, tot flexibele budgetten in Nederland en andere flexibele voorzieningen in het Verenigd Koninkrijk en Brazilië. Door het grote aanbod aan functionaliteiten is onze technologie geschikt voor elk type benefit.

Lees meer op onze blog

De top 5 redenen om je medewerkers flexibel te belonen

Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om hun werknemers te belonen met flexibele benefits. De medewerker kan zo zelf kiezen welke benefit er naast zijn of haar salaris, op dat moment het beste bij de persoonlijke situatie past; extra verlof voor een sabbatical, verhoging van het salaris voor een verbouwing of liever de vitaliteit verbeteren met een sportabonnement. Wat flexibel belonen jouw organisatie kan opleveren? We stelden een top 5 voordelen samen.
LEES BLOG

Wat zijn flexibele benefits en waarom zijn ze zo belangrijk?

Of we nu muziek streamen of een film of serie kijken, we hebben niet alleen een hele bibliotheek om uit te kiezen, we kunnen ook kijken en luisteren waar en wanneer we maar willen. Bovendien krijgen we na het luisteren of kijken nieuwe content aangeboden op basis van ons kijk- of luistergedrag. Iedere keer als we inloggen, zien we een gepersonaliseerd dashboard gebaseerd op onze interesses. Waarom zouden we iets anders verwachten als het aankomt op onze arbeidsvoorwaarden?
LEES BLOG

Verhogen benefits echt de werknemersbetrokkenheid?

Vandaag de dag begrijpt ieder succesvol bedrijf hoe belangrijk betrokken werknemers zijn. Sterk betrokken werknemers zijn gelukkiger, productiever, gedragen zich sneller als merkambassadeurs en blijven langer bij hun huidige werkgever. Bovendien zien organisaties met sterk betrokken werknemers een verhoogde productiviteit. Ja, zó belangrijk is werknemersbetrokkenheid!
LEES BLOG