Flexibel belonen in de hybride werksituatie

De wensen en behoeften van werknemers zijn veranderd sinds we hybride werken. Wat zijn die wensen en behoeften? En hoe ondersteun je hen daarin? Beloon ze met flexibele benefits.

Employer Branding

Hoe zorg je ervoor dat je een aantrekkelijke werkgever blijft voor jongere werknemers? De verschillen in voorkeuren met betrekking tot werkgeverseigenschappen en arbeidsvoorwaarden verschillen sterk per (kandidaat) medewerker. Dit maakt het belangrijk om medewerkers flexibiliteit te bieden in hun arbeidsvoorwaardenpakket. ​

Werkgevers die erin slagen om de beste employee experience te bieden, hebben meer kans om talent aan te trekken en te behouden. Via ons medewerkersportaal zorgen wij ervoor dat medewerkers gebruik maken van hun flexibele arbeidsvoorwaarden. Enerzijds door alle arbeidsvoorwaarden en regelingen voor medewerkers inzichtelijk te maken, anderszijds door de communicatie volledig af te stemmen op de persoonlijke situatie van medewerkers.

Selfservice

Met Benify Flexibel Belonen kunnen medewerkers inzicht krijgen in hun persoonlijke financiële situatie. Op overzichtelijke pagina’s zien zij hoe hun totale beloning is opgebouwd, hoeveel verlofuren zij nog ter beschikking hebben, op welke manier het mobiliteitsbudget kan worden ingezet, wat het beschikbare budget of individueel keuzebudget is. Via onze handige calculatie-widgets kunnen zij eenvoudig zelf simulaties maken van het financiële effect van bepaalde keuzemogelijkheden. Zo kunnen zij zelf vragen beantwoorden die anders op de HR afdeling terecht komen.

Persoonlijke communicatie

Door generieke informatie uit verschillende bronnen te koppelen aan persoonlijke informatie medewerkers, creëren wij overzichten die volledig zijn afgestemd op individueel niveau. Hierdoor hoeven medewerkers niet na te denken over hoe complexe regelingen op hun situatie van toepassing zijn. Zij zien alleen informatie die voor hun relevant is waardoor de drempel wordt verlaagd om gebruik te maken van aanbiedingen. Met Benify Flexibel Belonen komen complexe flexibele arbeidsvoorwaarden op eenvoudige manier binnen handbereik van medewerkers.

Automatisering

Ons medewekersportaal wordt volledig geïntegreerd met uw HR systemen. Hieruit halen wij de informatie die u beschikbaar wilt stellen aan medewerkers en sturen mutatiegegevens terug. Deze mutatiegegevens worden vervolgens verwerkt in uw payroll systeem. Hierbij kunnen we volledig rekening houden met de beschikbare ruimte binnen de WKR regeling.

Flexibel Belonen in de Hybride Werksituatie

De wensen en behoeften van werknemers zijn veranderd sinds we hybride werken. Wat zijn die wensen en behoeften? En hoe ondersteun je hen daarin? Beloon ze met flexibele benefits