Wie zijn wij?

Benify helpt duizenden werkgevers over de hele wereld bij het aantrekken en behouden van talent met behulp van een portal die op individuele medewerkers is afgestemd en betrokkenheid van medewerkers vergroot.

Hoe is het begonnen

Waarom zouden arbeidsvoorwaarden ingewikkeld moeten zijn? In 2004 hebben drie vrienden in Göteborg de koppen bij elkaar gestoken om een technische oplossing te bedenken die de hele industrie radicaal zou veranderen. Het bedrijf werd Flexpay genoemd en werd tien jaar later omgedoopt tot Benify. Tegenwoordig heeft Benify duizenden klanten, miljoenen gebruikers en honderden medewerkers wereldwijd. En we groeien nog steeds.

Waar staan wij voor?

                                  Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor?

Alles wat wij doen, is gebaseerd op de volgende waarden: vooruitdenken, verwachtingen overtreffen en liefde tonen.
                                  Toon liefde

Toon liefde

We werken met hart en ziel - zowel voor elkaar als voor onze klanten. Het is geen toeval dat 97% van onze klanten ons trouw blijft. Bij Benify behandelen we elkaar met respect. We werken niet alleen met cijfers en contracten. We creëren menselijke relaties.
                                  Denk vooruit

Denk vooruit

Wij lopen altijd voorop. Wij zijn diegenen die de ontwikkeling in onze branche leiden en dat begint bij onze medewerkers. Wij denken ruim en op lange termijn – wanneer we ons product ontwikkelen, plannen opstellen voor onze klanten en onze eigen toekomst als bedrijf uitstippelen.
"‘Wij zijn begonnen als start-up en de energie en ondernemersgeest van toen hebben we altijd vast weten te houden. Wij hebben plezier in wat we doen en dat brengen we over op onze klanten. Nieuwe ideeën, enthousiasme en een proactieve instelling staan centraal bij ons bedrijf en helpen ons om de concurrentie voor te blijven. Het is onze belangrijkste succesfactor.’"
Markus Kullendorff
Oprichter

Wilt u ons team komen versterken?

Wilt u deel uitmaken van een groeiend internationaal bedrijf met een ijzersterke cultuur? Wij heten u van harte welkom!

Duurzaamheid

Voor Benify betekent het zijn van een verantwoordelijk en duurzaam bedrijf, dat we onze sociale en ecologische verantwoordelijkheid moeten nemen die verder gaat dan de wettelijke vereisten. Wij streven ernaar om een ethische koploper te zijn in al het werk dat we doen.

Awards en certificeringen

U hebt waarschijnlijk al gemerkt hoe trots we op onze portal zijn. Als we dan ook nog eens erkenning ontvangen van onafhankelijke organisaties, maakt dat ons uiteraard alleen maar trotser.

ISO 27001-certificering

Bij Benify nemen we informatiebeveiliging zeer serieus. We zijn gecertificeerd volgens ISO 27001, een internationale norm voor informatiebeveiligingssystemen. De certificering is een keurmerk voor kwaliteit en veiligheid. Dit betekent dat Benify voldoet aan de vereiste normen en preventieve maatregelen neemt om gevoelige informatie te beschermen.

Meest innovatieve oplossing HR Excellence Awards 2017

In 2017 hebben wij op de HR Excellence Awards in Berlijn samen met onze klant L'Oreal de award in de categorie Compensation en Benefits in de wacht gesleept.

Waar kunt u ons vinden?

BENIFY ZWEDEN HQ

BENIFY ZWEDEN HQ

Apelbergsgatan 33A
111 37 Stockholm

BENIFY ZWEDEN

BENIFY ZWEDEN

Benify - First Office
Östra Varvsgatan 2B
211 75 Malmö

BENIFY ZWEDEN

BENIFY ZWEDEN

Masthamnsgatan 5
413 29 Göteborg

BENIFY DUITSLAND

BENIFY DUITSLAND

Ganghoferstraße 68b
80339 München

BENIFY GROOT-BRITTANNIË

BENIFY GROOT-BRITTANNIË

150 Minories
London
EC3N 1LS

BENIFY FRANKRIJK

BENIFY FRANKRIJK

6 Boulevard de la Madeleine
75009 Paris

BENIFY NEDERLAND

BENIFY NEDERLAND

Prins Hendrikkade 21-E
1012 TL Amsterdam

BENIFY USA

BENIFY USA

100 Montgomery Steet
Suite 1780
San Francisco, CA 94104

BENIFY SINGAPORE

BENIFY SINGAPORE

111 Somerset Road #16-06
TripleOne Somerset
Singapore 238164

BENIFY DENEMARKEN

BENIFY DENEMARKEN

Nyhavn 63 D, 2. sal
DK-1051 København K

BENIFY LITAUWEN

BENIFY LITAUWEN

Ukmerges g. 120-2
08100 Vilnius