Mijn Benify

Gefeliciteerd! Uw werkgever heeft u toegang gegeven tot een persoonlijke medewerkersportal van Benify. De portal bevat waardevolle informatie over uw dienstverband en diverse aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en diensten die speciaal op u zijn afgestemd.
Log in

Ontdek uw medewerkersportal

Iedereen weet wat zijn salaris is, maar weinig mensen zijn zich bewust van de werkelijke waarde van het volledige voorzieningenpakket waar ze recht op hebben. Uw werkgever waardeert u als medewerker en heeft er daarom voor gekozen om te investeren in een medewerkersportal van Benify. Log in en bekijk het volledige aanbod aan arbeidsvoorwaarden, ontdek waardevolle informatie over pensioenen en verzekeringen, kies diverse voorzieningen en meer.

Alles wat u hier aantreft is speciaal voor u samengesteld om u optimaal te ondersteunen op het werk en in uw vrije tijd.

Voordelen van de portal:

                                  Veilig inloggen

Veilig inloggen

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u van uw werkgever hebt ontvangen.
                                  Alles op één plek

Alles op één plek

U hebt een duidelijk overzicht van uw loon, secundaire arbeidsvoorwaarden en andere werkgerelateerde zaken.
                                  Toegankelijk via onze app

Toegankelijk via onze app

Download Benify’s app naar uw tablet of smartphone en bekijk uw gegevens waar en wanneer u maar wilt.

Over Benify

Benify is in 2004 opgericht in Zweden en is een internationale aanbieder van HR-oplossingen voor medewerkers. Momenteel zijn wij marktleider op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons bekroonde platform heeft de communicatie tussen werkgevers en hun medewerkers radicaal veranderd. Met onze slimme technologische oplossingen willen wij het welzijn van medewerkers over de hele wereld verbeteren. Onze filosofie is gebaseerd op onze eigen bedrijfscultuur. Wij hebben een bedrijfscultuur gecreëerd waarin onze medewerkers zich betrokken, gewaardeerd en gelukkig voelen. Dit model willen wij ook toepassen op andere bedrijven. Welkom op de slimste portal voor arbeidsvoorwaarden ter wereld.
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vindt antwoorden op veelgestelde vragen ingedeeld op onderwerp.

Ondersteuning

Ondersteuning

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact op met onze ondersteuning.