Benify

Flexibel belonen

1,2% forfait, haal eruit wat erin zit

Employee satisfaction is a game of inches

Maximale waardering

Door Benify’s persoonlijke manier van communiceren in combinatie met onze engagement tools, zorgen ervoor dat je medewerkers de fiscale voordelen echt begrijpen en de keuzevrijheid maximaal gaan benutten. Dit resulteert in een hogere participatie en een stijging van medewerkerstevredenheid.

Flexibel belonen loont

Door gebruik te maken van fiscaal vriendelijke benefits en eigen loon in te ruilen voor secundaire arbeidsvoorwaarden, kunnen werknemers optimaal fiscale voordeel behalen. Dit kan oplopen tot meer dan 52%. Ook kunnen de werknemers hun geld besteden aan zaken die ze zelf het meest interessant vinden. Zo realiseren we meer waarde voor minder geld!

Alles onder controle

Dankzij de integratie met huidige en toekomstige HR- en payrollsystemen van onze klanten, worden dure en complexe administratieve processen geëlimineerd. Het beheren van budgetten en regelgeving is makkelijk en volledig geautomatiseerd. Dit scheelt HR, payroll & benefits-specialisten veel tijd, ook voor de toekomst.

"We weren’t just looking for a standard token tool when we approached Benify"

Voldoe aan de individuele behoeften van je medewerkers door flexibel te belonen – Maatwerk en keuzevrijheid in arbeidsvoorwaarden zijn onderscheidende factoren in employee retentie en medewerkerstevredenheid. Flexibel belonen sluit aan bij de individuele – steeds veranderende – wensen van je medewerkers. Via selfservice selecteren ze benefits die voor hen persoonlijk het meest waardevol zijn, in lijn met hun privéomstandigheden en ambities. Zo houd je je talent aan board met keuzevrijheid in arbeidsvoorwaarden.

De invoering van een budget verdien je meestal al binnen 1 jaar terug. Dat komt o.a. door de vrijval van werkgeverslasten; het verschil dat de werkgever met en zonder een keuzebudget moet betalen aan heffingen en premies. Daarnaast worden alle complexe processen volledig gedigitaliseerd; meer tijd over voor strategische HR-taken.

Budgetmodel/ Individueel Keuzebudget of Cafetariaregeling; met elkaar bepalen wij welke opzet het beste bij jouw organisatie aansluit.  Uiteraard kan Benify door haar jarenlange ervaring van implementatie van budget- en cafetariamodellen en grote kennis van de WKR hierin adviseren om het beste voor jouw organisatie te bewerkstelligen en je medewerkers te inspireren.

Snel door naar

We kunnen ook jouw employer brand versterken. Boek nog vandaag een demo.

  • By requesting a demo, you consent to share your name, e-mail address and telephone number with Benify. This information will be processed by Benify and, if applicable, Benify’s data processors to provide the requested service to you, as well as for statistical and analytical purposes. You also consent to that Benify may contact you via email or telephone for future promotional purposes. Find out more about how Benify processes your personal data here privacy policy.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit