Benify

De Vodafone-casestudy

Klik om te downloaden

Een login rate van 95%

Helemaal in overeenstemming met Vodafone’s trotse missie rond verandering creëren, innovatie initiëren en ’empowerment’ (zeg ‘het democratiseren van telefonie’, zie ook het motto Power to You) is Vodafone voortaan ook in staat de eigen medewerkers een grotere vrijheid te bieden; met nota bene een directe login rate van 95% als gevolg.

Smart analytics tools

In combinatie met eenvoudige filtermogelijkheden zijn de slimme analytics tools van de portal speciaal bedacht om Vodafone’s HR-afdeling te laten meten welke pagina’s, benefits en tools het meest in trek zijn – zodat ze gemakkelijk per afdeling of zelfs per medewerker aangepast kunnen worden.

Unieke oplossing woon-werkverkeer

Vodafone heeft voor het eerst een slimme oplossing geïntegreerd om de medewerkers hun reiskostenvergoeding uit te betalen. Door het systeem meteen al de individuele kosten te laten uitrekenen op basis van het reisgedrag en de aanwezigheid, en de uitkomst te laten controleren door de medwerkers (en niet andersom), worden tijd, moeite én geld bespaart.

Op onze website maken we gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluit